III. Esküvő kiállítás Adán

III. ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS ADÁN

Az aktuális menű alatt találod a részleteket!

Vélemények

Azokat a véleményeket irjuk ki, amit a kedves megbízóink illetve a rendezvényeink résztvevői írnak rólunk .

Írja meg Ön is a véleményét puzzle.ada@gmail.com email címre

Esküvő kiállítás Adán

Kedves Mária!

Pál Rita vagyok az kézművesek egyike voltam a kiállitáson.
Hajdújáráson élek kis családommal és mióta munkanélküli lettem a legnagybb dolog az volt, hogy magam, a család nélkül eltudtam menni az Esküvő Kiállitásra. Nagy dolog volt ez , mert elöször mutathattam meg magam és munkáim. Ráadásal még a ruhabemutatón is részt vehettem.
Nem tudom milzen egy ilyen rendezvény, mert ez volt az első nekem, de nagyon jól éreztem magam és egy kis reklámot is sikerült csinálnunk magunknak ( a kézművesek nevében mondom). Remélem többször tudunk majd együtt dolgozni.

Tisztelettel Pál Rita!

U.I. : ha valakit érdekel a facebook.com/papirvessző  vagy  papirvesszo.blogspot.hu megtalálható vagyok. A kézművesek pedig a facebook.com/Kézművesek Vajdaságban.

I. Család fesztivál - Zenta, 2011.08.21

Vajda Teodóra:

"Szép napot!
Meg szeretnénk köszönni a tegnapi csodálatos és felejthetetlen napot!Nagyon jól éreztük magunkat,Lánykánk is sok élménnyel lett gazdagabb!Külön köszönjük,hogy lehetővé tette Noéminak az autogram megszerzését!Egy kislánynak csoda,hogy élőben láthatta olyan közelről az ő Merkucióját!!
Minden szépet és jót kivánunk Mária! Vajda család

 

Szabvolcski Erika:

Én is kis fizetésből élek a gyerekeim már nagyok,mégsem sajnáltam kiadni azt a 300 dinárt,pedig csak a koncertre mentünk el,ami meg kell hagyni fergeteges volt! Én csak gratulálni tudok a szervezőknek!!! Köszönöm szépen,hogy a Bereczki-Szinetár párosra esett a választásuk Ők a kedvenc musical énekeseim.:) Kérem amint ismét lesz valamilyen műsor a szervezésükben értesítsenek! Köszönöm! Üdvözlettel:Erika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

II. Esküvő kiállitás 2013