III. Esküvő kiállítás Adán

III. ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS ADÁN

Az aktuális menű alatt találod a részleteket!

Esküvőszervezés

Az esküvő az ember életében a legszebb nap, de sokszor sok feszültség, idegeskedés is, hogy minden rendben menjen, mit is kell még elintézni. Ezért jó ha esküvőszervezőt fogad, hisz  őt terhelik akkor a szervezési gondok, és Ön pedig az esküvőjére illetve gyermekére szentelheti minden figyelmét.

Lehet, hogy azt gondolja hogy az esküvőszervező luxus, de nem az, sőt...elmesélem a mi családunk esetét.

Hugom tavaly agusztusban ment férjhez. Az esküvő, lakodalom szervezését teljesen rám bízták. Amikor azt kérdezték tőlük, hogy sok e a teendő akkor ők csak viccesen azt mondták, óóó nekik jól megy, mert esküvőszervezőjük van. Amikor eljött a nagy nap, édesanyámnak csak egy gondja volt, a hugommal törődni, édesapám pedig délelőtt folyamán, még tudott pihenni, mert neki sziv problémái jelentkeztek a lagzi hetében, és nem kellet nekik azzal foglalkozni, hogy a diszítők hányra érkeznek, mikor jönnek a zenészek, ki hozza el a sütit, minden a helyén van e már...ez az én dolgom volt.

Családommal  megtapasztaltuk hogy milyen nagy segitség az ha olyan valaki áll a háttérben aki ért a szervezéshez, átlátja a dolgokat, és leveszi ezt a terhet rólunk.

A másik állandó félelem, hogy ha esküvőszervező szervezi akkor nem olyan lesz, mint ahogy mi elképzeltük.

Na akkor nézzük meg hogy miböl is áll a mi segitségünk az esküvőszervezésben...

Először is találkozunk, leülünk beszélgetni, meghallgatom, hogy milyen elképzelések vannak, mik a lehetőségeik. Itt általában kitérünk arra is, hogy mekkora összeget tudnak az esküvőre, lakodalomra forditani. Ezek után én kérek pár napot, és elkészitem az ajánlatomat- ami teljesen ingyenes. Én csak ajánlatot mutatok Önöknek, és Önök döntenek, hogy elfogadják vagy keressünk másikat, mert az a cél hogy az Önök álma megvalósuljon, és mi  erre törekszünk.

Ezért, csak megbizható, jó szolgáltatókkal dolgozunk együtt, hogy mindenben a legjobb minőséget tudjuk Önnek biztositani, ami nem jelenti azt, hogy a legdrágábbat is, mert az Ön lehetőségeit tartjuk szem előtt.

Keressen bennünket bizalommal, hisz egy ajánlat kérés még teljesen ingyenes, örömmel állunk a  rendelkezésére.

 

Ságity Mária

+381642113054

sagitymari@gmail.com

 

 

II. Esküvő kiállitás 2013